Ελληνικά

19-11-2016 Πορεία: Ενάντια στην καταστολή! Να σταματήσει η καταστολή αντιφασιστών/τριών και αναρχικών!

fightrepressiondemoflyerΤο Σάββατο 19 Νοέμβρη θα γίνει πορεία στην Χάγη της Ολλανδίας εναντίον του κύματος καταστολής που δέχονται οι αντιφασίστες-ριες και αναρχικές-οί της Χάγης τον περασμένο χρόνο. Επίθεση σε έναν είναι επίθεση σε όλους. Αλληλεγγύη σημαίνει αγώνας!

Τον περασμένο χρόνο η καταστολή εναντίον αντιφασιστών/ριών και αναρχικών έχει αυξηθεί ραγδαία με την Χάγη στο μέσο της. Απαγόρευση εισόδου για αναρχικές και αναρχικούς στην περιοχή Schilderswijk, σε μια προσπάθεια να σπάσουν τον αγώνα ενάντια στην ρατσιστική, βίαιη και δολοφονική αστυνομία. Μετά από αυτό απαγορεύτηκε η κυκλοφορία σε ακόμη μια περιοχή, αυτή τη φορά για αντιφασίστες/ριες που αντιστέκονταν ενάντια στην εξτρεμιστικές δεξιές διαδηλώσεις Pegida. Υπήρξαν ισχυρισμοί για ζημιές 50.000 ευρώ τα οποία ζητήθηκαν από διάφορους αναρχικούς και αναρχικές που αντιστάθηκαν στην έξωση του κοινωνικού κέντρου De Vloek, το οποίο ήταν κατάληψη για 13 χρόνια. Ο δήμαρχος προσπάθησε να κλείσει και το τοπικό Autonomous Center. Επιπλέον, πορείες που ακολούθησαν απαγορεύτηκαν, η αστυνομία εκφόβισε άτομα στο σπίτι και στο δρόμο, έγιναν αμέτρητες προληπτικές συλλήψεις και προσπάθειες να στρατολογήσουν ρουφιάνους.

Αλλά αυτές δεν είναι απλά επιθέσεις εναντίον αντιφασιστών/ριών και αναρχικών ατομικοτήτων. Είναι μια επίθεση εναντίον όλων που πολεμούν εναντίον του ρατσισμού, είναι μια επίθεση εναντίον όλων όσων υπερασπίζονται έναν κόσμο χωρίς εξαθλίωση και διάκριση, είναι μια επίθεση σε όλους και όλες μας. Και αυτή η επίθεση δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη! Αυτό είναι ένα κάλεσμα για αλληλεγγύη, γιατί η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας ενάντια στην απομόνωση που επιβάλλει η αστυνομία και ο δήμαρχος. Πρέπει να υπερασπιστούμε τους αυτόνομους χώρους και δομές μας!

Ελάτε στην Χάγη στις 19 Νοέμβρη. Γιατί οι αλυσίδες του κράτους που στάζουν ρατσισμό και καταπίεση πρέπει να σπάσουν! Γιατί κάποιος που δεν πολεμάει έχει ήδη χάσει.

Ας πολεμήσουμε την καταστολή!